♥ *:·.♥.·:*¨`*:·.♥Reni Oldala♥ *:·.♥.·:*¨`*:·.♥
♥ *:·.♥.·:*¨`*:·.♥Reni Oldala♥ *:·.♥.·:*¨`*:·.♥
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
~♥Menü♥~
 
A hét képe

 
Érdekességek
 
Állat jegyek

Kínai állatjegyek!
Kiváncsi vagy milyen állat jegyében születtél a Kínai horoszkóp szerint?
Ha igen,akkor csak ird be mikor születtél:.
Pl: "1988"


 
Szerelem
 
~*Smink4ever*~
 
Humor:)
 
Idézet

Az igaz barát az, aki alaposan ismer téged, de ennek ellenére szeret.


"A barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben, és elfogad annak, aki vagy."

 
~*Illat hori

KOS (03.21-04.20) 

Jellemzoi: Annyira impulzív, hogy hangulatát rögtön átsugározza a környezetére. Ismeretlen fogalom számára a türelem, a visszafogottság és az igénytelenség, belso tüze túl heves az ilyesmihez. Kissé akaratos természete és az új élmények iránti folytonos vágya arra sarkalja, hogy az „itt és most”, a pillanat spontaneitásának éljen. Minden porcikájában türelmetlen, és ha sok a tétovázás, elveszíti minden érdeklodését. Érdekli minden, ami új, izgalmas és mozgalmas, vagy amiért meg kell küzdeni. Nagy lehetoségeket keres, melyek lehetové teszik kibontakozását, magával ragadva a hozzá közelállókat.

Illata: A Kos no aktív, impulzív és mindenféle orültségre kapható természetéhez a pajkos, kicsit szemtelen illatkompozíciók illenek. Kedvenc parfümje hódítóan merész és szabad érzelmeket sugall, felvillanyozza a testet és a szellemet. A Kos férfi is kedveli a fajsúlyos, karakteres, fuszeres illatokat, amelyek kétséget kizáróan azonnal elárulják lehengerlo temperamentumát.

Tipp hölgyeknek: ciprus-gyümölcsös és orientális-virágos illatcsaládok
Tipp uraknak: orientális-fás illatcsalád


BIKA (04.21-05.20) 

Jellemzoi: Szelíd és békés természetu ember, aki nyugodt és kellemes hangulatot áraszt maga körül. Megingathatatlan higgadtsága révén ismeretlenek számára a szélsoséges érzelmi hullámzások. Alapvonásai: stabil jellem, határozottság és kitartás. Optimista és kedves természete a környezetére is megnyugtatóan hat. Igazi élvezetet okoz neki, ha a szó minden értelmében magába szívhatja a világ szépségeit. Alapvetoen a telítettséget, a túláradást kedveli, értékel minden jót, amit az élet nyújthat. Mindennek szereti megadni a módját, és mindezt valami sajátos bájjal teszi.

Illata: Ha egyéniségének megfeleloen akar parfümöt választani, annak a tökéletes egyszeruség és rafinéria egyvelegének kell lennie. A Bika no kedveli az átható, dús és szinte megfogható illatokat, az egzotikusan csábító aromák kompozícióját. A Bika férfihoz az egyszeru, ugyanakkor fajsúlyos, eroteljes illatok illenek, melyek tökéletes melegséget és nyugalmat sugallnak.

Tipp hölgyeknek: virágos-gyümölcsös illatcsalád
Tipp uraknak: fás-ciprus illatcsalád


IKREK (05.21-06.21) 

Jellemzoi: Temperamentumára a könnyedség jellemzo, a pillangóhoz hasonlít, ahogy kíváncsian ide-oda röpköd, mindent megfigyel a környezetében, és mindenrol megvan a véleménye. A változatosság és a polaritás jelentheti a legfontosabb tényezoket az életében. Szereti a levego elemre jellemzo fiatalos megoldásokat. Rajong az újdonság varázsáért és szereti a változatosságot. Lehetetlen elképzelni egyedül. Mindig arra van szüksége, hogy emberek vegyék körül, és állandóan tevékenykedjen. Mozgatóereje a szellemi kielégülésre való törekvés, a problémák megoldása.

Illata: Mivel az Ikrek lételeme a változatosság, hangulata szerint gyakran váltogatja a parfümjeit. Az Ikrek no egyéniségével a könnyu, friss, virágos illatok harmonizálnak. A könnyed, fiatalos parfümöket kedveli, amelyek az "élni jó" frissességét és pajkos játékosságot sugallnak. Akár férfi, akár no, az élénk és szellos illatok remek összhangban vannak az Ikrek változékony hangulatával.

Tipp hölgyeknek: virágos-zöld illatcsalád
Tipp uraknak: aromás-rét illatcsalád


RÁK (06.22-07.22) 

Jellemzoi: Vérmérsékletét tekintve nyugodt, de eros érzelmek húzódnak meg benne. Világa a lelki élet és a fantázia birodalma. Erossége a lelki mélység, amely révén kitunoek a megérzései, rendkívüli a beleérzo képessége és színes a fantáziája. Minden lágysága ellenére pontosan tudja, mit akar, és sok esetben azt is, hogy másoknak mi kell. Együttérzo, gondoskodó és nagy képzeloereju. Érzelmei mélyek és tartósak, és nincs az a térbeli vagy idobeli távolság, ami megszakíthatná a családjához fuzodo kapcsolatát, vagy megzavarhatná barátságát. Kisujjában van az érzelmek egész sora.

Illata: A Rák no érzelemgazdag, romantikus egyéniségéhez a vizes, könnyu illatok illenek. Kedvenc parfümje noies melegséget és érzékiséget sugároz. Olyan parfüm, ami ugyan visszaadja a klasszikus noiességet, de modern érzésekkel átszove, több rafinériával és több finomsággal. A Rák férfi választását is jelentosen befolyásolják érzelmei, hangulatai. Általában kedveli a klasszikus illatokat, romantikus, meleg és mámorító aromával.

Tipp hölgyeknek: virágos-aqua és citrus-aromás illatcsaládok
Tipp uraknak: fás-virágos-animális illatcsalád


OROSZLÁN (07.23-08.22) 

Jellemzoi: Pajkos, játékos egyéniség, aki önmagát is szórakoztatja, és az élet napos oldalán jár. Hiányzik belole a hamis szégyenlosség és az igénytelenség. Sok mindent megkíván, és kompromisszumok nélkül félretol mindent, ami igényei kielégítését akadályozza. Érdekli minden szépség, amit az élet kínálni tud, és nem tudja elképzelni, miért kellene visszatartania magát. Nemeslelkusége és melegsége – mellyel a Nap megajándékozta – mindenkire kisugároz, akivel kapcsolatba kerül. Sugárzik belole az életero, a vitalitás. Kiválóan ért hozzá, hogyan kell hatásosan fellépni, a reflektorfényben, a középpontban érzi elemében magát.

Illata: Minden Oroszlán szülöttnek természetes affinitása van a minoséget megkívánó dolgokhoz, az igazi luxusillatokat kedveli. Az Oroszlán hölgyhöz azok a parfümök illenek, amelyekkel még jobban kihangsúlyozhatja, hogy a Nap, a tüzes bolygó szülötte. Az Oroszlán férfi szintén a rafinált, ugyanakkor kifinomult illatokat részesíti elonyben, melyek életerot és energiát sugároznak, hódítást és ellenállhatatlan vonzást keltenek.

Tipp hölgyeknek: virágos-aldehides illatcsalád
Tipp uraknak: fás-aromás illatcsalád


SZUZ (08.23-09.23) 

Jellemzoi: Az o világa a hétköznapok. Bárki másnál jobban tudja irányítani és formálni. Ereje gyakorlati érzékében, célirányosságában és a részletek iránti vonzalmában rejlik. Maximalista és nyugtalan lelkületu, abban leli örömét, hogy a tökéletesre törekedhet. Módszeres, rendszeres, és a tényekre koncentrál. Meg van gyozodve a helyes életvitel és az egészséges fegyelmezettség fontosságáról. Elvei különösen morálisak, magas színvonalúak. Jellegzetesen föld-típusú ember, meglehetosen tartózkodó, aki az érzelmeit ritkán mutatja ki, szívét elsosorban az esze irányítja.

Illata: A Szuz no tiszta, egyszeru érzékiségéhez az enyhe, finom, noies parfümök illenek, olyan illat, ami elég ahhoz, hogy észrevegyék, de mégsem túl hivalkodó. Kerüli a tolakodó parfümöket, a tartós, ugyanakkor könnyu illatokat részesíti elonyben, melyek egyszerre eroteljesek és játékosak. A Szuz jegyében született férfi kedvenc parfümje tiszta friss, mégis idotlen, eredeti illat.

Tipp hölgyeknek: virágos-rózsa-viola és virágos-ámbrás illatcsaládok
Tipp uraknak: aromás-friss illatcsalád


MÉRLEG (09.24-10.23) 

Jellemzoi: Természete kedves és könnyed, jó kontaktusteremto, ezért mindenhol szívesen látják és szeretik. Kifinomult esztétikai érzéke van, rendkívül fontos számára a jó ízlés. A szép dolgok iránti fogékonysága, illetve jó ízlése révén békés hangulatot tud teremteni. Alapveto igénye, hogy megorizze belso kiegyensúlyozottságát, és hogy teljes összhangban legyen környezetével. Legjellemzobb tulajdonsága a szépre, a harmóniára való törekvés az élet összes területén. Barátságát sokan keresik, mert személyes varázsa, elozékenysége és mások iránti oszinte tisztelete férfinak, nonek egyaránt tetszik.

Illata: Kedvenc parfümje kiegyensúlyozottan noies, az összhatásban pedig benne van az a meghatározhatatlan báj és varázslatosság, amely néhány asszonyból – Brigitte Bardot, Catherine Deneuve – sugárzik, akik a vérükben hordozzák azt a noiességet, mellyel a Mérleg jegyében születettek rendelkeznek. A Mérleg-férfi is szinte már a bölcsobol hozza magával a flörtölés tudományát, kifinomult ízléséhez a könnyed és légies illatkompozíciók illenek.

Tipp hölgyeknek: virágos-gyümölcsös illatcsalád
Tipp uraknak: citrus-aromás illatcsalád


SKORPIÓ (10.24-11.22) 

Jellemzoi: Temperamentumára egyaránt jellemzo a heves szenvedélyesség és a visszafogott tartózkodás, mint ahogy érzelmei is a szélsoségek között ingáznak. Nem vall rá semmi, ami közepes. Élénk és meglehetosen kiismerhetetlen személyisége van, és hisz a mély érzelmi kötodések erejében. Nagy szükségét érzi az emocionális biztonságnak, és rengeteg energiát képes is áldozni annak megteremtése és fenntartása érdekében Középút ebben sincs, hiszen a félmegoldásoktól idegenkedik, csak teljes erovel képes élni. Egyesek imádják, mások utálják, az viszont tény, hogy senki sem marad közömbös iránta.

Illata: A Skorpió no temperamentumához az édeskés, csábítóan titokzatos, az örök noiességet megtestesíto illatok illenek. A tömény, fajsúlyos illatok fokozzák rejtélyességét, kiismerhetetlenségét, a ki nem mondott szavak, a talányok felébresztik a képzeletet és a vágyat. Amilyen provokatív a Skorpió férfi, olyan kedvenc parfümje is: kétértelmu, szikrázó, érzéki, és tele van ellentmondásokkal, akárcsak az igazi Skorpió.

Tipp hölgyeknek: orientális-vanília illatcsalád
Tipp uraknak: orientális-fougére illatcsalád


NYILAS (11.23-12.21) 

Jellemzoi: Teljes lelkébol optimista, nem ismer lehetetlent. Vidámsága életörömöt és szüntelen derulátást áraszt, lelkesedésével másokat is képes tölteni. Az életbe vetett osi hit munkál benne. Alapvetoen hisz az emberi jóságban, ezért mindenki felé nyitott tud lenni. Szereti a nagyvonalú terveket, nem jellemzo rá a kicsinyeskedés, és távol tartja magát mindentol, ami profán, kisszeru. Ragyogó fantáziájával és optimizmusával a mindennapi életbol is nagystílu eseményeket formál. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, ahol veleszületett lazaságával könnyedén veszi az akadályokat. A távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik.

Illata: A fás, virágos, könnyed illatok illenek a Nyilas no temperamentumos egyéniségéhez, melyek egyszerre klasszikusak és sportosan elegánsak. Kedvenc parfümje pozitív gondolatokra sarkall, és jó kedvet teremt maga körül. A nagyvilági Nyilas férfi illata pedig sugárzó fiatalságot áraszt, jelképezve mindazt, ami e jegy „erosebb” képviselojének sajátossága, aki felül akarja múlni önmagát, aki számára nem léteznek tabuk, és nem rejti véka alá az érzéseit.

Tipp hölgyeknek: ciprus-virágos és orientális-fás illatcsaládok
Tipp uraknak: fás-fuszeres illatcsalád


BAK (12.22-.01.20) 

Jellemzoi: Meglehetosen konzervatív ízlése, illetve szilárd erkölcsi meggyozodései vannak. Vérmérsékletére a nyugodt visszafogottság jellemzo. Csak hosszabb ido eltelte után mutatja ki érzelmeit, és csak ott nyílik meg, ahol biztonságban érzi magát. A tartózkodás mögött azonban a külszínnél sokkal lágyabb lélek rejtozik. Ez a látszatra komoly, fegyelmezett, visszahúzódó típus nagyon is mélyérzésu és temperamentumos. Bár sosem lesz olyan könnyed és társaságbeli, mint némelyik csillagjegy szülötte. Komolykodó életfelfogása munkamániához vezethet, de akár derus elégedettséghez is.

Illata: A Bak jegyében született no öntudatos, erotol duzzadó és energiát sugárzó, határozott személyiség, aki tudja, hogy mit akar, aki független és ambiciózus. Valószínuleg eroteljes, klasszikus illatot választ, ami illik a sminkjéhez és a ruhájához. A Bak férfi is a hagyományosan klasszikus, huvös illatokat kedveli, amelyek szolid hatást kölcsönöznek, ugyanakkor mégis erot és eleganciát sugallnak.

Tipp hölgyeknek: Orientális-fuszeres illatcsalád
Tipp uraknak: aromás-fougére illatcsalád


VÍZÖNTO (01.21-02.19) 

Jellemzoi: Alaphangulata derus és gondtalan. Egyénisége szabad kibontakoztatásához változatosságra van szüksége . Minden szempontból emancipált, szeret kilógni a sorból, mindig új utakat keres, és mindezt azért, hogy függetlenségét bizonyítsa. Sokszor játssza az elokelo kívülállót, aki lázad a régimódi életstílus ellen, mindent másképp akar, és elutasít mindenféle etikettet. Vonakodik azt tenni, amit mindenki mást tesz. Értheto hát, hogy illik hozzá minden, ami eredeti, különleges. Kifejezetten szociális érzésu, humánus. Nem kedveli, ha korlátozzák, a korlát neki csak arra való, hogy átugorja.

Illata: Különleges no – különleges parfüm. Kerüli mindazt, ami konvencionális, illatban is a különlegeset, a szokatlant, az egyedit kedveli. Szereti a könnyu, pezsgo, fiatalos parfümöket, amelyek ravaszul és finoman körüllengik, s amelyet ha valaki megérez, azonnal tudja, csak o lehet. A Vízönto férfi kedvenc parfümje is felér egy függetlenségi nyilatkozattal, dinamikus, friss és lendületes illat.

Tipp hölgyeknek: virágos-fás-animális illatcsalád
Tipp uraknak: aromás-aqua és Fás-aqua illatcsaládok


HALAK (02.20-03.20) 

Jellemzoi: Bonyolult, összetett egyéniség, álmodozó és romantikus, vonzza minden ami mély és titokzatos. Fo jellemvonása a szeretet, a megértés és a segítségnyújtás. Erosen érzelmi beállítottságú, az érzések irányítják, nem a racionalitás. Erosségei közé az együttérzés, az odaadás, és a meglepoen éles, megbízható ösztön tartozik. Rendkívül érzékenyen fogja fel a külvilágból érkezo jeleket, és így különleges érzéke van a megfelelo idopontok eltalálásához. Belevarázsolja a hétköznapokba a világ teljességét, rejtelmes összefüggéseket tár fel, és megtanít mindenkit meglátni a láthatatlant.

Illata: A Halak no álmodozó, romantikus egyéniségéhez a finom, lágy, áttetszo illatok illenek. Kedvenc parfümje olyan, mint egy csodálatos álom, amelyet ébredés után sem lehet elfelejteni. A Halak férfihoz is valami olyan sejtelmes illat passzol, ahol a különbözo illatjegyek között nincs határ. Az összetétel így szabadon keveredhet egymással, teljesen egyedi illatot alkotva használóján.

Tipp hölgyeknek: virágos-narancs-tubarózsa illatcsalád
Tipp uraknak: orientális-fuszeres illatcsalád

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Pasiknak!
 
Lélekxámláló
Indulás: 2006-04-19
 

*Elérhetőségeim!*

Ha szeretnél dumálni velem!:)

Msn címem!:

renni_pinky@hotmail.com

 
Csajos menü
 
Extra cucclik:)
 

 

Köccy hogy it voltál!

Cuppaj:Reny

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG